X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS

Kërkesë për Ofertë "Organizimi i Edicionit të Tretë të Garës Studentore në Dizajn"

Tuesday, October 16, 2018

Qëllimi i përgjithshëm i këtij konkursi është lansimi i konventës vjetore të industrisë vendase të drurit përmes garës studentore në dizajn të mobiljeve dhe interierit. Aktiviteti do t’i promovojë prodhuesit e Kosovës brenda vendit, në rajon dhe në nivel ndërkombëtar përmes ekspozitës së produkteve të drurit gjatë Konventës. Konventa e Industrisë së Drurit konsiderohet si një ngjarje që kontribuon në rritjen e promovimit të sektorit të industrisë së drurit dhe imazhin e shtetit.

Gara studentore do të dizajnohet si një komponent thelbësor i Konventës së Tretë të Drurit që do të mbahet me 5 dhjetor 2018, me qëllim të dhënies të titullit të dizajnit fitues për studentët garues duke promovuar dizajnerë të ri. Përveç çmimeve dhe shpërblimeve, të gjithë pjesëmarrësit tjerë të garës do të kenë mundësinë që të afirmojnë identitetin e tyre përmes paraqitjes së punimeve të tyre në ekspozitën studentore gjatë Konventës.

Gjithashtu, katalogu i punimeve të studentëve do të jetë shpërndahet edhe në formë elektronike duke i ofruar të gjithë NVM-ve mundësinë për bashkëpunim të mëtutjeshëm me studentët garues.

Produktet e drurit nga Kosova prezantohen në Panairin Ndërkombëtar të Mobilierisë “M.O.W” në Gjermani

Tuesday, October 2, 2018

Gjashtë kompani nga Kosova po marrin pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Mobilierisë “M.O.W” që është hapur me 16 shtator në Bad Salzuflen të Gjermanisë e që do të vazhdoi deri me 20 shtator 2018.

 

Kompanitë e Kosovës që po i prezantojnë produktet e tyre janë: “Tefik Çanga”, “Albed”, “Elnor”, “Divani”, “Balaj” dhe “Kelmendi”.

Mahagoni receives grant to increased product quality and create new jobs

Wednesday, September 26, 2018

EMPOWER Private Sector supported another company from Peja, Mahagoni, producer of MDF products such as kitchens, cabinets, bedrooms, and tables.

 

ABOUT AWPK

The Association of Wood Processors of Kosovo (AWPK) connects all businesses
in the wood industry, promotes their interests and expands industry horizons.

Since 2004, the Association of Wood Processors of Kosovo (AWPK) efforts have resulted in better networking
opportunities, successful training program, and profitable connections with markets all around the world for
Kosovo companies. Foreign businesses that have chosen AWPK as their contact point in Kosovo have gained
unlimited access to its resources, including business contacts, market knowledge, and sector expertise.
AWPK, connecting businesses and expanding horizons since 2004.

 

SIGN UP NOW FOR THE NEWSLETTER

Keep in touch with the news from AWPK. Sign up for our periodical newsletter here.

SUPPORTED BY:

CONTACT

Str. Nëna Terezë, 20, building of Kosovo Chamber of Commerce
Pristina 10000
Republic of Kosovo
Mob: +377(0)44 122 697
info@kosovowood.org