X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS

Shprehje e Interesit tuaj per Ekspozime per vitin 2019 - Janar/2020

Afati per Aplikim 18 Shkurt /2019

e premte, 8 shkurt 2019

EKSPOZIMET 2019 dhe Janar 2020

 

Ekspozimet duan kohe per pregaditjen e firmave por edhe per ne si shoqate per hulumtimin dhe gjetjen e fondeve mbeshtetese,andaj fillojme tani me percaktimet dhe shprehjen e interesit nga ana juaj. 

Sipas interesimit tuaj dhe percaktimeve ne kemi bere nje draft plan te ekspozimeve per vitin 2019-2020

 

1.Ekspozimi ne panairin M.O.W 2019 ne Bad Salzuflen(Gjermani) I cili mbahet me 15-19 Shtator 2019

Panair I Mobilerise per me shume vizito faqen , www.mow.de

 

2.Ekspozimi ne panairin IMM COLOGNE ,ne Keln te Gjermanise , I cili mbahet me date 13-19 janar 2020.

Panair I Mobilerise per me shume vizito faqen , http://www.imm-cologne.com

 

3.Ekspozimi ne panairin SWISS BAU ne Basel, Zvicer, I cili mbahet ne datat 14-18 Janar 2020.

Panair I ndertimit dhe kuzhinave e mobiljeve te banjos, per me shume vizito faqen https://www.swissbau.ch

 

AFATI per te na informuar eshte 18 Shkurt 2019.

Cfare kerkojme ne si SHPDK ne kete rast:

1. Ne cilin panair mendoni te ekspozoni me qellim te eksportit

2.Cila eshte siperfaqja e preferuar nga ana juaj si ekspozues

Mesatarisht cmimi per Gjermani MOW dhe IMM COLOGNE eshte 250 eur/m2.Kurse ne Zvicer 300 eur/m2

SHPDK do te beje perpjekje ne mbeshtetjen sa me te madhe per te paguar siperfaqen ne keto panaire, pervoja jone deri tani ka qene mbi 50% te vleres se hapesires, te cilen e kemi mbluar nga donatoret USAID,GIZ,MTI etj

Prandaj, nese keni interes dhe strategji eksporti per te ekspozu produktet e juaja ne keto panaire, na informoni deri me date 18 Shkurt.

-----------------------------------------------------

Pasi ne te kemi listen e firmave te interesuara per keto ekspozime do te mbledhet grupi per te diskutu me shume detaje dhe pregaditjet konkrete per ekspozim. Pra, ne kete rast takohen dhe ftohen vetem firmat qe duan te ekspozojne dhe kane shprehe interesim ne baze te ketij emaili.

Idet e juaja per ndonje ekspozim shtese te preferuar jane te mireseardhura

Fituesit e Garës Studentore të Dizajnit

e martë, 18 dhjetor 2018

Pjesë e rëndësishme e Konventës së Tretë të Industrisë së Drurit e cila u mbajt me 5 dhjetor, 2018, ishte ekspozita me dizajne të studentëve dhe përzgjedhja e tre fituesve të kësaj gare

Organizohet Edicioni i Tretë i Konventës të Industrisë së Drurit në Kosovë

e enjte, 22 nëntor 2018

Ju ftojmë të na bashkoheni në Edicionin e Tretë të Konventës së Industrisë së Drurit në Kosovë, e cila do të mbahet me 5 dhjetor 2018, në Hotel Emerald në Prishtinë duke filluar nga ora 09:30.

 

RRETH SHPDK-së

Shoqata e Përpunuesve të Drurit të Kosovës (SHPDK) bashkon të gjitha bizneset
e industrisë së drurit, promovon interesat e tyre dhe zgjeron horizontet e industrisë.

Që nga viti 2004, përpjekjet e Shoqatës së Përpunuesve të Drurit të Kosovës (SHPDK) kanë
rezultuar me mundësi më të mira të rrjetëzimit, programe të suksesshme trajnimi, dhe lidhje
fitimprurëse me tregjet në tërë botën për kompanitë kosovare. Bizneset e huaja që kanë zgjedhur
SHPDK-në si pikën e tyre të kontaktit në Kosovë kanë fituar qasje të pakufizuar në burimet e saj,
duke përfshirë kontaktet e biznesit, njohuritë e tregut, si dhe ekspertizën e sektorit. SHPDK, lidh
bizneset dhe zgjeron horizontet që nga viti 2004.

 

REGJISTROHU TANI PËR LAJMET E FUNDIT

Rrini të informuar me lajmet për AWPK. Regjistrohu këtu për të parë buletinin tonë periodik.

MBËSHTETUR NGA:

KONTAKT

Rr. Nëna Terezë 20, objekti i Odës Ekonomike të Kosovës
Prishtinë 10000
Republika e Kosovës
Mob: +377(0)44 122 697
info@kosovowood.org