X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS

Third Edition of Kosovo Wood Industry Convention

Thursday, November 22, 2018

We invite you to join us at the Third Edition of the Kosovo Wood Industry Convention, which will be held on December 5, 2018, at Emerald Hotel in Prishtina, starting from 09:30.

Filloi gara studentore për dizajn e cila organizohet në kuadër të Konventës së industrisë së Drurit.

Tuesday, November 20, 2018

Edicioni i tretë i garës studentore për dizajn i mirëpret studentët në fushën e arkitekturës, dizajnit të interierit, dizajnit të integruar dhe teknologjisë së drurit, të regjistruar në Kosovë që t’a ushtrojnë kreativitetin e tyre dhe të vijnë me një projekt ideor për mënyra të reja të përpunimit të drurit. Gara studentore për dizajn organizohet në kuadër të Konventës së industrisë së Drurit 2018.

Kërkesë për Ofertë "Organizimi i Edicionit të Tretë të Garës Studentore në Dizajn"

Tuesday, October 16, 2018

Qëllimi i përgjithshëm i këtij konkursi është lansimi i konventës vjetore të industrisë vendase të drurit përmes garës studentore në dizajn të mobiljeve dhe interierit. Aktiviteti do t’i promovojë prodhuesit e Kosovës brenda vendit, në rajon dhe në nivel ndërkombëtar përmes ekspozitës së produkteve të drurit gjatë Konventës. Konventa e Industrisë së Drurit konsiderohet si një ngjarje që kontribuon në rritjen e promovimit të sektorit të industrisë së drurit dhe imazhin e shtetit.

Gara studentore do të dizajnohet si një komponent thelbësor i Konventës së Tretë të Drurit që do të mbahet me 5 dhjetor 2018, me qëllim të dhënies të titullit të dizajnit fitues për studentët garues duke promovuar dizajnerë të ri. Përveç çmimeve dhe shpërblimeve, të gjithë pjesëmarrësit tjerë të garës do të kenë mundësinë që të afirmojnë identitetin e tyre përmes paraqitjes së punimeve të tyre në ekspozitën studentore gjatë Konventës.

Gjithashtu, katalogu i punimeve të studentëve do të jetë shpërndahet edhe në formë elektronike duke i ofruar të gjithë NVM-ve mundësinë për bashkëpunim të mëtutjeshëm me studentët garues.

 

ABOUT AWPK

The Association of Wood Processors of Kosovo (AWPK) connects all businesses
in the wood industry, promotes their interests and expands industry horizons.

Since 2004, the Association of Wood Processors of Kosovo (AWPK) efforts have resulted in better networking
opportunities, successful training program, and profitable connections with markets all around the world for
Kosovo companies. Foreign businesses that have chosen AWPK as their contact point in Kosovo have gained
unlimited access to its resources, including business contacts, market knowledge, and sector expertise.
AWPK, connecting businesses and expanding horizons since 2004.

 

SIGN UP NOW FOR THE NEWSLETTER

Keep in touch with the news from AWPK. Sign up for our periodical newsletter here.

SUPPORTED BY:

CONTACT

Str. Nëna Terezë, 20, building of Kosovo Chamber of Commerce
Pristina 10000
Republic of Kosovo
Mob: +377(0)44 122 697
info@kosovowood.org