X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
Candeo L.L.C
Statusi legal
Shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara (SH.P.K.)
Tipi aktivitetit
Wood-Based MDF / Veneer
Madhësia e kompanisë
E vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)
Viti themelimit
2016

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Artan Metaj
Telefoni
+383 46 100 300
Emaili
artan.metaj@candeofurniture.com
Web/facebook
Adresa
Preoc, përballë lagjes Marigona Residence, Prishtinë
: Mobile
: Mobile për dhoma gjumi, Mobile për dhoma të ndejës, Mobile për kuzhinaHistori e shkurtër

Kompania Candeo është në përfundim të ndërtimit të fabrikës së re, e pajisur me makinerinë më moderne në industrinë e përpunimit të drurit dhe prodhimit të mobiljeve dhe enterierit nga druri. Kjo makineri lejon përdorimin e materialeve sekondare dhe mbeturinave në mënyrë efektive. Kompania punon në zgjerimin e vazhdueshëm të operacioneve në rritjen e zinxhirit të vlerës, dhe bën presion të vazhdueshëm në shtimin e vlerës së produkteve. Dizajnimi dhe cilësia e produkteve është e karakterizuar me zbatimin e sistemeve të kontrollit të prodhimit (FPC), fokusin e vazhdueshëm në përmbushjen e kërkesave të rregullativave të BE-së (CPR) në ndërtimin e produktit, dhe përmirësimin e vazhdueshëm në mirëmbajtjen e cilësisë së produktit. Kompania është çertifikuar me standartin ISO9001 me theks në prodhim.