X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
Gacaferi Mobilje
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Wood-Based MDF / Veneer
Madhësia e kompanisë
E vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)
Viti themelimit
1957

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Naim Gacaferi
Telefoni
+381 39 433 657; +377 44 501 626
Emaili
sales@gacaferi.com
Web/facebook
Adresa
Fusha e Pejës pn, Pejë
: Mobile
: Mobile për dhoma gjumi, Mobile për dhoma të ndejës, Mobile për kuzhina
: Dru në ndërtim
: ShkallëHistori e shkurtër

Ndërmarrja Gacaferi e filloi punën në qytetin e Pejës, në një dyqan të vogël artizanati me punime për tregun lokal. Produkti kryesor i kësaj punëtorie, të drejtuar asokohe nga Mehmet Gacaferi, ishin shkallët e drurit. Gacaferi filloi me prodhimin e kuzhinave në vitin 2000 dhe tashmë kanë partneritet ekskluziv me disa prej mobilerive më prestigjioze italiane, duke arritur një sukses të menjëhershëm falë elegancës së produkteve, dërgesave të shpejta dhe çmimeve të arsyeshme. Kompania ka kapacitet të prodhimit për rreth 20 kuzhina në ditë, me modele dhe dizajne të ndryshme. Të gjitha kuzhinat janë të prodhuara me materiale dhe aksesorë të importuar nga Italia dhe Austria, sipas standardeve evropiane. Tashmë Gacaferi ka dy linja prodhimi, njëra nga të cilat është e destinuar për shitjet në Kosovë dhe eksportet në rajon, kurse linja tjetër e cila përbën pjesën më të madhe të prodhimtarisë, është e destinuar vetëm për eksportet në Zvicër dhe vendet tjera të Europës.