X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
Iliria
Statusi legal
Shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara (SH.P.K.)
Tipi aktivitetit
Solid Wood
Madhësia e kompanisë
E vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)
Viti themelimit
1974

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Besim Beselica
Telefoni
044 122 346
Emaili
info@iliriakos.com
Web/facebook
-
Adresa
-, Fushë Kosovë
: Mobile
: Mobile për zyra dhe për zyra në shtëpi
: Produktet e tjera nga druri
: -
: Dizajn
: Hartues i specifikacioneve teknikeHistori e shkurtër

E gjere