X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
Genkor Shpk
Statusi legal
Shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara (SH.P.K.)
Tipi aktivitetit
Wood-Based MDF / Veneer
Madhësia e kompanisë
E vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)
Viti themelimit
2015

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Artor Berdyna
Telefoni
+383(0) 45 208 585
Emaili
artor.berdyna@toning.group
Web/facebook
-
Adresa
Petra Bojovica, Graçanicë
: Mobile
: Mobile për zyra dhe për zyra në shtëpiHistori e shkurtër

e gjere