X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS

Command item
 Emri kompanisëMadhësia e kompanisëTipi aktivitetitZona gjeografikeKategoritëProduktet
 
Data pager
123
PageSizeComboBox
select
Chouse SHPKMikro (Më e vogël se 10 të punësuar)Wood-Based MDF / VeneerPrizren 1. MobileMobile për kuzhina
Mahagoni premiumE vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)Wood-Based MDF / VeneerPejë 1. MobileMobile për kuzhina
Mercom CompanyE vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)Wood-Based MDF / VeneerPrishtinë 1. Mobile; 2. Produktet e tjera nga druriMobile për kuzhina
Mobile Dekor Sh.P.K.E vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)Solid WoodPejë 1. Mobile; 2. Produktet e tjera nga druri; 3. DizajnMobile për kuzhina, Fuçi, arkivole, kuti, instrumente muzikore, etj, Dizajni fillestar i projektit
ArdiMikro (Më e vogël se 10 të punësuar)Wood-Based MDF / VeneerGjakovë 1. Mobile; 2. Dizajn; 3. Produktet e tjera nga druriMobile për kuzhina
Genkor ShpkE vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)Wood-Based MDF / VeneerGraçanicë 1. MobileMobile për zyra dhe për zyra në shtëpi
Dili ComerceE vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)Solid WoodKamenicë 1. Lëndë druri e sharruar dhe strukturore; 2. Produktet e tjera nga druri; 3. Dru në ndërtimDru i butë, Fuçi, arkivole, kuti, instrumente muzikore, etj
BrovinaE vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)Wood-Based MDF / VeneerGjakovë 1. Mobile; 2. Dru në ndërtim; 3. Produktet e tjera nga druriMobile për zyra dhe për zyra në shtëpi, Dyer dhe dritare, Fuçi, arkivole, kuti, instrumente muzikore, etj
IliriaE vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)Solid WoodFushë Kosovë 1. Mobile; 2. Produktet e tjera nga druri; 3. DizajnMobile për zyra dhe për zyra në shtëpi, Hartues i specifikacioneve teknike
D.P.Z "Real Dekor "E vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)Wood-Based MDF / VeneerPrizren 1. MobileMobile për dhoma gjumi, Mobile për kuzhina
PP UniverMikro (Më e vogël se 10 të punësuar)Wood-Based MDF / VeneerZveçan 1. MobileMobile për dhoma të ndejës, Mobile për kuzhina, Mobile për zyra dhe për zyra në shtëpi
Mebelstil Sh.p.kMikro (Më e vogël se 10 të punësuar)Solid WoodGjakovë 1. Mobile; 2. DizajnMobile për dhoma gjumi, Mobile për dhoma të ndejës, Mobile për kuzhina, Dizajni fillestar i projektit
Ahikos, Sh.p.kE vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)Wood-Based MDF / VeneerFerizaj 1. MobileMobile për dhoma të ndejës, Mobile për dhomë të ushqimit
Ntp IdriziE vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)OtherShtime 1. MobileMobile për dhoma gjumi, Mobile për dhoma të ndejës, Mobile për kuzhina
UkajE vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)Wood-Based MDF / VeneerPejë 1. Dru në ndërtim; 2. MobileDyer dhe dritare, Shkallë, Mobile për dhoma gjumi, Mobile për dhoma të ndejës, Mobile për dhomë të ushqimit
OrendiMikro (Më e vogël se 10 të punësuar)OtherLipjan 1. Mobile; 2. Dru në ndërtimMobile për dhomë të ushqimit, Mobile për zyra dhe për zyra në shtëpi, Produkte të tjera prej druri në ndërtim
KobaMikro (Më e vogël se 10 të punësuar)Wood-Based MDF / VeneerGjakovë 1. Dru në ndërtim; 2. MobileProdukte të tjera prej druri në ndërtim, Mobile për dhoma gjumi, Mobile për salla , Mobile për zyra dhe për zyra në shtëpi
Gacaferi MobiljeE vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)Wood-Based MDF / VeneerPejë 1. Mobile; 2. Dru në ndërtimMobile për dhoma gjumi, Mobile për dhoma të ndejës, Mobile për kuzhina, Shkallë
GranitiE vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)Wood-Based MDF / VeneerSuharekë 1. MobileMobile për dhoma gjumi, Mobile për dhoma të ndejës, Mobile për dhomë të ushqimit, Mobile për dhomë të fëmijëve, Mobile për kuzhina
Candeo L.L.CE vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)Wood-Based MDF / VeneerPrishtinë 1. MobileMobile për dhoma gjumi, Mobile për dhoma të ndejës, Mobile për kuzhina