MembersEmri kompanisë Email Numri i telefonit Vendi Kategoritë


BINNI bedri.fazliu@binni.biz; info@binni.biz 045 120 100 Vushtrri/Vučitrn 1. Mobile; 2. Dru në ndërtim

DAQA daqa-ko@hotmail.com 044 224 255 Ferizaj/Uroševac 1. Mobile

PALMA palmamobile@hotmail.com 044 226 790 Gjilan/Gnjilane 1. Mobile

AHIKOS ahikos9@gmail.com 044 500 919 Ferizaj/Uroševac 1. Mobile

LUMI info@lumi-ks.com 044 141 408 Pejë/Peć 1. Dru në ndërtim; 2. Mobile

SHEHU info@shehu-ks.com; kreshnik@shehu-ks.com 045 600 446 Gllogoc/Glogovac 1. Dru në ndërtim

UKAJ enver.ukaj@ukaj.com 044 180 603 Pejë/Peć 1. Dru në ndërtim; 2. Mobile

ALBED miri.veseli@gmail.com 045 504 776 Vushtrri/Vučitrn 1. Mobile

BERTO contact@ciao-berto.com; bashkim.krasniqi@ciao-berto.com 044 473 742; 044 196 741 Vushtrri/Vučitrn 1. Mobile; 2. Dru në ndërtim

ELNOR sheqer.ukaj@elnor.eu; sheqerukaj@gmail.com 044 847 267 Graçanicë/Gračanica 1. Mobile; 2. Dru në ndërtim

LESNA INDESIGN bashkim.lesna@gmail.com; plarenta@hotmail.com 044 120 577 Lipjan/Lipljan 1. Mobile; 2. Dizajn; 3. Produktet e tjera nga druri

TIKI info@tiki-ks.com; adriatik.bytyqi@tiki-ks.com 049 145 806; 049 186 676 Fushë Kosovë/Kosovo Polje 1. Mobile; 2. Dizajn

WOOD PRODUCT woodproduct.ks@gmail.com 044 230 990, 044 321 836 Kamenicë/Kamenica 1. Mobile; 2. Dizajn; 3. Produktet e tjera nga druri

KOSOVA MODEL info@kosova-model.com 049 777 383 Ferizaj/Uroševac 1. Dru në ndërtim; 2. Mobile; 3. Produktet e tjera nga druri

MOBILE DEKOR info@mobiledekor.com; mobiledekor@hotmail.com 049 800 553 Pejë/Peć 1. Mobile; 2. Produktet e tjera nga druri; 3. Dizajn

GREENHOUSE info@greenhouse.immo; nazmi.m@gmail.com 041 79 225 0176, 045 445 730 Pejë/Peć 1. Dru në ndërtim

MOBILE KARAGAQ mobile_karagaq@hotmail.com 048 220 500 Pejë/Peć 1. Mobile; 2. Dru në ndërtim; 3. Produktet e tjera nga druri

DARDANIA MODEL info@dardaniamodel.eu 049 219 358, 049 777 843 Ferizaj/Uroševac 1. Dru në ndërtim; 2. Mobile; 3. Dizajn

A&E COMPANY hasanaj_emir@hotmail.com 045 243 962 Istog/Istok 1. Dru në ndërtim

DIJAMANTI info@dijamant-ks.com 044 254 733 Malishevë/Mališevo 1. Lëndë druri e sharruar dhe strukturore; 2. Dru në ndërtim

LESNA SHPK bekim@lesna.net; albinot.mahmuti@lesna.net 044 104 104, 045 979 001 Prishtine 1. Dru në ndërtim

EURO ART euroart_mobile@hotmail.com 044 194 068 Viti/Vitina 1. Mobile; 2. Dizajn; 3. Produktet e tjera nga druri

GRANITI granitiholding@gmail.com info@graniti-ks.com 044 111 572 Rrethi i Cagllavices Prishtinë-Ferizaj 1. Mobile

KOBA zenun.bajrami@outlook.com 044 915 297 Gjakovë/Đakovica 1. Dru në ndërtim; 2. Mobile

EMKA emka.kosova@hotmail.com 049 265 200 Ferizaj/Uroševac 1. Dru në ndërtim; 2. Mobile; 3. Lëndë druri e sharruar dhe strukturore

LONI DEKOR loni-dekor@hotmail.com 044 196 418, 045 201 500 Mitrovicë/Mitrovica 1. Mobile; 2. Produktet e tjera nga druri; 3. Dizajn

CASA ITALIA casaitalia.mob@gmail.com 049 249 888 Prizren 1. Produktet e tjera nga druri; 2. Mobile; 3. Dizajn

GETECHGROUP alajdin@getechgroup.com 048 373 111 ; +389 71 967 367 Kaçanik/Kačanik 1. Makineri, pjesë mekanike dhe kimikale

ANSEL lesnaifjb.hashim@gmail.com 044 501 158 Prishtinë 1. Dru në ndërtim

OXA GROUP d.salihu@oxa-group.com 044 509 008 Ferizaj 1. Mobile

BIZZARRO suzanaharxhi70@gmail.com 044 114 814 Magjistralja Prishtinë - Ferizaj 1. Mobile; 2. Dru në ndërtim

NR WOODWORK info@nr-woodwork.com 044 336 206 ; +491711401828 Istog/Istok 1. Lëndë druri e sharruar dhe strukturore; 2. Dizajn; 3. Dru në ndërtim

ARTDESIGN artdesignks2023@gmail.com 044 186 444 Prishtinë 1. Mobile

CANDEO L.L.C artan.metaj@candeofurniture.com 046 100 300 Pristina 1. Mobile

BEHARI SH.P.K. beharidyer@gmail.com 048 262 141 Gllogoc/Glogovac 1. Dru në ndërtim; 2. Lëndë druri e sharruar dhe strukturore; 3. Dizajn

DIVANI SHPK m.spahiu@divanidesign.com 045 499 183 Ferizaj/Uroševac 1. Mobile; 2. Dizajn; 3. Produktet e tjera nga druri

DECO SHPK bujar.reshani@oxa-group.com 044 657 839 Ferizaj/Uroševac 1. Mobile; 2. Dizajn; 3. Produktet e tjera nga druri

TEDES SHPK arianit@tedescontract.com 048 568 555 Ferizaj/Uroševac 1. Mobile; 2. Dizajn; 3. Produktet e tjera nga druri

TEFIK ÇANGA SHPK kenan@tefikcangadesign.com 044 121 921 Ferizaj/Uroševac 1. Mobile

CASSI SHPK h.saraqi@oxa-group.com 044 410 403 Ferizaj/Uroševac 1. Mobile; 2. Dizajn; 3. Produktet e tjera nga druri

SOFA SHPK mentor@divanidesign.com 045 499 162 Ferizaj/Uroševac 1. Mobile; 2. Dizajn; 3. Produktet e tjera nga druri

VATER 1954 info@vater1954.com 044 324 550 Prizren 1. Dru në ndërtim; 2. Dizajn; 3. Produktet e tjera nga druri

MERCOM COMPANY arif.elshani@mercomcompany.com 045 503 488 Pristina 1. Mobile; 2. Produktet e tjera nga druri

MAHAGONI arian.h@mahagoni-ks.com 049 556 969 Pejë/Peć 1. Mobile

WOOD WEAVER SHPK woodweaver.ks@gmail.com 044 300 075 Pristina 1. Mobile; 2. Dizajn; 3. Produktet e tjera nga druri

MOBIN sami.arifaj@mobin-ks.com 049 937 858 Fushë Kosovë 1. Mobile

ROYAL MOBILERIA royalmobileria@gmail.com 049 199 097 Pejë/Peć 1. Mobile; 2. Dizajn; 3. Produktet e tjera nga druri

AGRO GROUP agrogroupshpk@gmail.com 045 676 932 Deçan/Dečan 1. Dru në ndërtim; 2. Mobile; 3. Produktet e tjera nga druri

GREATWOOD greatwood.ks@gmail.com 049 167 168 Fushë Kosovë/Kosovo Polje 1. Mobile; 2. Dizajn; 3. Produktet e tjera nga druri

1T GROUP ggexclusive.1tgroup@gmail.com 045 449 555 Prishtinë 1. Dru në ndërtim

TREVENTI/doors info@treventigroup.com 049 811 830; 049 414 034 Pristina 1. Dru në ndërtim

POSH HOME besnikshaqiri@gmail.com 049 202 444 Prishtinë 1. Mobile

DI CASA HOME info@dicasahome.com 048 600 002 Magjistralja Prishtinë - Ferizaj 1. Mobile

LIRA GROUP zanafsh@gmail.com 044 621 894 Pristina 1. Dru në ndërtim

Ks GROUP info@ksgroupi.com 044 999 441 Prizren 1. Dru në ndërtim; 2. Dizajn

SI-MAC KOSOVO SHPK
045 600 446 Gllogoc/Glogovac 1. Makineri, pjesë mekanike dhe kimikale

>MOBILERIA NOLI mobilerianoli123@gmail.com, furniturenoli@gmail.com 048 635 030 Prizren 1. Mobile; 2. Produktet e tjera nga druri; 3. Dizajn

ANTRACIT blerim@antracit.net 043 186 565 Prizren 1. Dru në ndërtim; 2. Produktet e tjera nga druri; 3. Dizajn

METALTECHKS metaltechks@gmail.com 049 411 117 048 818 745 Fushë Kosovë/Kosovo Polje 1. Mobile; 2. Makineri, pjesë mekanike dhe kimikale; 3. Produktet e tjera nga druri

FORUM forum.shpk@live.com 049 142 642 Pejë/Peć 1. Dru në ndërtim; 2. Lëndë druri e sharruar dhe strukturore; 3. Produktet e tjera nga druri

MOBILERI PRISHTINA mobileriprishtina@gmail.com 044 202 359 Fushë Kosovë/Kosovo Polje 1. Mobile; 2. Produktet e tjera nga druri; 3. Dizajn

LESNA TRADE info.lesnatrade@gmail.com 044 501 158


ENTERI info@enteri.biz 049 413 300 Fushë Kosovë/Kosovo Polje 1. Mobile; 2. Dizajn; 3. Produktet e tjera nga druri

AMW INTERIORS amwinteriors.shpk@gmail.com 049 625 368 Gllogoc/Glogovac 1. Mobile; 2. Dru në ndërtim; 3. Produktet e tjera nga druri

DWS LLC info@dws-rks.com
Drenas 1. Dru në ndërtim

EUROMODEL euromodelshpk@gmail.com 049 405 889 Drenas 1. Dru në ndërtim

DPZ PISHA enisramaj@gmail.com 049 285 573 Drenas 1. Dru në ndërtim

NIKA ENTERIER nikaenterier@hotmail.com 044 145 218 Drenas 1. Mobile

LINE GROUP info@linegroup-ks.com 049 232 700 049 232 003 Pejë 1. Mobile

VEFA DEĆOR vefadecor@gmail.com 044 113 124 Prizren 1. Dru në ndërtim

H.B.A.H Hoti infohbahhoti@gmail.com 044 113 387 Prizren 1. Mobile; 2. Dru në ndërtim

PROMOBI pro-mobi@hotmail.com 043 800 000 Ferizaj 1. Mobile

ILIRI SLO SHPK Info@hbah-hoti.com 049 165 900 Mitrovicë 1. Dru në ndërtim

Mobileria Rilindi-F Info@hbah-hoti.com 043 800 016 Ferizaj 1. Mobile